Modele per tavolina mesi

Tavolinat e kafesë shërbejnë për një sërë qëllimesh. Janë një vend për të shërbyer kokteje, Duke lexuar një revistë ose Duke shijuar një bisedë pas një Pune të vështirë. Kjo është arsyeja PSE keni nevojë për një tavolinë kafeje që është funksionale dhe atraktive në të njëjtën kohë. Tavolinat në të gjitha format dhe madhësitë plotësojnë mobiljet e dhomave të Natuzzi Italia, në një interpretim shumë funksionnel të Stilit…. Set tavoline + 4 karrige MDF, (ngjyrë arre), 3D 26903, 110x70x 75cm Bukuria e formës dhe e shumëllojshmërisë së jashtëzakonshme të kompozimeve janě ATO që tërheqin me shikim të parë. Por Kur Ju shikoni përfundimet dhe dekorimet e bukura të dorës si dhe Duke prekur fizikisht cilësinë e materialeve të përdorura dhe qëndrueshmërinë e kornizave Ju do ta kuptoni me të Vërtetë botën e Cantorit. Mobilje koridori (konsol), metsemblables, Zezë, 34x34xH70 cm Tavolinë ngrënie me 4 karrige, strukturë metsemblables dhe MDF, natyrale, tavolina: dia. 80 xH77 cm; karrigia: 41x 47,5 xH84 cm. . Tavolinë ngrënie me hapje, LIBER, druri, panjë, 85-170x85xH 73,5 cm SETI i ngrënies i palosshëm meubles intelligents është një mënyrë elegante për të rinovuar dhomën tuaj të ngrënies me një vështrim të përjetshëm dhe bashkëkohore. Karriget e thjeshta me një modèle mahnitës me strukturë metsemblables.

Bëni ambjentin e bukur dhe të përsosur me koleksionin e seteve të ngrënies meubles intelligents. Përmasat: tavolina: 105x80xH80 cm; karrigia: 35x27xH64 cm. Tavolinë mesi, metsemblables/akrilik, GRI/floriri, 64x40xH75 cm…………